Robotfűnyíró, ami pénzt és időt takaríthat meg

Post date:

Author:

Category:

A technológiai fejlődés és a robotika egyre újabb területekre tör be. A Husqvarna Automover robotfűnyíró valóban áttörést jelenthet. Mint a mellékelt videóból kiderül, hosszútávon valódi költségcsökkentést jelenthet nagyméretű területeken, ráadásul maga a gyep is meghálálja a folyamatos karbantartást.

De hogyan működik valójában a robotfűnyíró?

  • A nyírandó területeket egy föld alá rejtett kábellel kell körbekeríteni, amit a robot fűnyíró szenzorai érzékelnek, és amint elérik a terület határát, automatikusan másik irányba fordulnak.
  • A beépített vezérlés teljesen véletlenszerű irányokba vezeti a robotfűnyírót, de ez egy összetett matematikai képlet segítségével azt eredményezi, hogy egy adott időtertamon belül minden területet végigjár.
  • Mivel a nyírás nagyon gyakran ismétlődik, a fű végéből csak pár milimétert nyes lem így azt nem kell összegyűjteni, hanem visszatér a természetes körforgásba és javítja a talaj minőségét.
  • A töltést automatikusan végzi és a vezetőszálak segítségével találja meg a töltőállomást.
  • Ha akadályba ütközik, az érzékelők azonnal megállítják és másik irányba állítják.

Hosszútávon akár nagyobb otthoni kertekbe is megéri telepíteni, hiszen az állandó minőség mellett rengeteg időt takaríthatunk meg, vagy munkabért spórolhatunk meg.

A Husqvarna robot fűnyíró megtekinthető működés közben a KoliTeam Kertigép webáruház szaküzletében, ugyanitt mód van a megvásárlásra is, akár interneten keresztül.

STAY CONNECTED

18,515FansLike
567FollowersFollow
1,948FollowersFollow
14,700SubscribersSubscribe

INSTAGRAM

Related Posts